BACK IN SHAPE IN 12 WEKEN

Speciaal voor regio Haarlem!

DIT IS HET BACK IN SHAPE PROGRAMMA

In een paar punten leggen wij je het programma concreet uit:

1. Bij ons programma word je voorzien van deskundige begeleiding van een professionele en ervaren coach.

2. Je krijgt een op persoonlijke doelen gericht programma waarbij veilig en verantwoord sporten en bewegen centraal staat.

3. In aanvulling daarop zullen wij je zeer goed adviseren over een verantwoord voedingsschema.

4. Je zult zien dat je na verloop van tijd Slanker, Sterker en Strakker in je vel zit. Daarbij merk je al snel een verbetering van je algehele conditie.

5. Schema’s en programma’s op het gebied van sport en voeding zijn altijd persoonlijk en op maat gemaakt.

6. De begeleiding is conform de richtlijnen van het RIVM. Wij sporten buiten 1-op-1 of in kleine groepen en houden 1,5 meter afstand.

7. Bij de afsluiting brengen we je resultaten in kaart en heb je geleerd hoe je IN SHAPE kunt blijven.

Deelnemers per jaar

De nummer 1 in jouw regio!

Verbrande kg's in totaal

Body In Shape
afvallen

CONDITIE EN STERK

Met onze programma’s bouw je aan een betere conditie. Daarnaast werk je met eenvoudige en functionele oefeningen aan opbouw van spiermassa en kracht.

GEZONDHEID EN AFVALLEN

Werken aan een gezond en vitaal lichaam. Je verliest overtollige kilo’s dankzij de ideale balans tussen sport en voeding. Dit ter verbetering van je algehele fitheid.

Conditie
Logo De Krachtbox

Het Hoenstraat 3
2023 KW Haarlem

5 sterren

Deelnemers geven ons gemiddeld 5 uit 5 sterren!

Ik heb zoveel verandering aan mijn lichaam gemerkt door Krachtbox. Nog nooit zo’n sterk & geshaped lijf gehad. Veel variatie in de lessen en echt goede oefeningen. Plus ga altijd met een mega energieboost naar huis omdat het ook lekker buiten is. Een aanrader!! 

5/5ranking transparant

Zinzi van der Aar

“Het trainingsprogramma van Back In Shape was gevarieerd en grensverleggend, het buiten sporten vond ik fantastisch en de groep heel gezellig en motiverend en…de resultaten waren zichtbaar!” 

5/5ranking transparant

Meredith

“Wat een lieve woorden! Dankjewel dat je de tijd neemt om zulke lieve persoonlijke woorden te schrijven, dat draagt ook enorm bij aan mijn motivatie! Starten bij De Krachtbox is mijn allerbeste beslissing van 2020!”

5/5ranking transparant

Anoniem

“Ik was altijd van de groepslesjes op muziek in de sportschool. Nooit gedacht dat ik krachtsport zo leuk zou vinden. Én dat het ook nog zo goed zou werken. De trainer heeft een erg motiverende en persoonlijke aanpak, het gaat hem om jouw resultaat en niet om winstoogmerk zoals bij de grote sportscholen. Leuke deelnemers bovendien!”

5/5ranking transparant

Rebecca

“Sergio heeft me geholpen om weer helemaal in vorm te komen, met motivatie en enthousiasme, en goed afgestemde lessen. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen, een ontzettend fijne, betrokken en professionele sport trainer!”

5/5ranking transparant

Anoniem

“Ik ben om, ik sport veel liever buiten dan binnen! Zelfs als het 30 graden is of op maandagochtend in de regen en wind. Het Back in Shape programma geeft de mogelijkheid om geheel in je eigen tempo je grenzen te verleggen. Heel blij dat ik deze plek heb gevonden!”

5/5ranking transparant

Marjolein

BACK IN SHAPE IN 12 WEKEN?

Vraag vrijblijvend alle start informatie aan voor 1 November 2021!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)