BACK IN SHAPE IN 12 WEKEN

Speciaal voor regio Haarlem!

DIT IS HET BACK IN SHAPE PROGRAMMA

Onze programma punten:

Before
After

1. Onze Back in Shape programma voorziet je van professionele begeleiding van een ervaren coach.

2. Een Outdoorfitness platform die op maat gemaakt is waarbij veilig en verantwoord sporten en bewegen centraal staat.

3. Naast onze krachttrainingen en conditie trainingen helpen wij bij het maken van een gezond en in balans leefbaar voedingsplan!

4. Binnen 12 weken zichtbaar fitter, sterker, strakker en slanker in je vel! Je krijgt een betere conditie en uithoudingsvermogen.

5. Je wordt persoonlijk begeleid en geholpen bij alles wat je nodig hebt om bewuste keuzes te maken.

6. Onze Back in Shape programma geeft binnen 12 weken gegarandeerd resultaat.  Je kunt zelf het resultaat zien en weet nu hoe je back in shape komt.

Deelnemers per jaar

De beste in jouw regio!

Verbrandde kg's in totaal

Body In Shape
afvallen

FITTER EN STERKER

Met dit programma bouw je aan een betere conditie. De opbouw van spiermassa en kracht zijn hierbij erg belangrijk en de functionele oefeningen zorgen er voor dat jij fitter wordt.

GEZONDHEID EN AFVALLEN

Een gezond en vitaal lichaam. Je behaalt resultaat en verliest overtollige kilo’s dankzij de ideale balans tussen sport en voeding. Als je bewust wordt kan je de hele wereld aan.

Conditie
Logo De Krachtbox

Het Hoenstraat 3
2023 KW Haarlem

ranking transparant

Deelnemers geven ons gemiddeld 5 uit 5 sterren!

Ik heb zoveel verandering aan mijn lichaam gemerkt door Krachtbox. Nog nooit zo’n sterk & geshaped lijf gehad. Veel variatie in de lessen en echt goede oefeningen. Plus ga altijd met een mega energieboost naar huis omdat het ook lekker buiten is. Een aanrader!! 

5/5ranking transparant

Zinzi van der Aar

“Het trainingsprogramma van Back In Shape was gevarieerd en grensverleggend, het buiten sporten vond ik fantastisch en de groep heel gezellig en motiverend en…de resultaten waren zichtbaar!” 

5/5ranking transparant

Meredith

“Wat een lieve woorden! Dankjewel dat je de tijd neemt om zulke lieve persoonlijke woorden te schrijven, dat draagt ook enorm bij aan mijn motivatie! Starten bij De Krachtbox is mijn allerbeste beslissing van 2020!”

5/5ranking transparant

Anoniem

“Ik was altijd van de groepslesjes op muziek in de sportschool. Nooit gedacht dat ik krachtsport zo leuk zou vinden. Én dat het ook nog zo goed zou werken. De trainer heeft een erg motiverende en persoonlijke aanpak, het gaat hem om jouw resultaat en niet om winstoogmerk zoals bij de grote sportscholen. Leuke deelnemers bovendien!”

5/5ranking transparant

Rebecca

“Sergio heeft me geholpen om weer helemaal in vorm te komen, met motivatie en enthousiasme, en goed afgestemde lessen. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen, een ontzettend fijne, betrokken en professionele sport trainer!”

5/5ranking transparant

Anoniem

“Ik ben om, ik sport veel liever buiten dan binnen! Zelfs als het 30 graden is of op maandagochtend in de regen en wind. Het Back in Shape programma geeft de mogelijkheid om geheel in je eigen tempo je grenzen te verleggen. Heel blij dat ik deze plek heb gevonden!”

5/5ranking transparant

Marjolein

BACK IN SHAPE IN 12 WEKEN?

Vraag voor 15/06/2024 vrijblijvend jouw gratis intakegesprek aan!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)