personal-training-quote

“Dankzij dit Personal Training programma van De Krachtbox ben ik al veel fitter dan toen ik begon. Dat had ik echt niet gedacht!”

PERSONAL TRAINING

Personal training is niet meer dan persoonlijke begeleiding naar het gewenste resultaat.

Maar wat betekent dat nou precies? Mensen kennen het vaak van televisie. Dit beeld is vaak dat mensen met fors overgewicht worden getraind en vaak worden afgemat door een personal trainer.

Dat is niet de persoonlijke begeleiding die wij bieden. De Krachtbox biedt een unieke vorm van personal training, namelijk lekker in de buitenlucht 365 dagen per jaar. Een personal trainer is eigenlijk niet meer dan een trainer die je persoonlijk begeleid naar een bepaalde doelstelling.

Het is maar net wat de doelgroep is van deze trainer. Ben je op zoek naar een personal trainer, kijk dan ook goed of deze aansluit bij je doelen en of je hier echt een klik mee hebt.

Ben jij op zoek naar een personal trainer en vind je het niet erg om buiten te trainen? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

DE KRACHTBOX EFFECT

Hier zie je een voorbeeld van wat je zoal kunt bereiken na 1 jaar Personal Training en coaching bij De Krachtbox.

 

Personal Training - voor
Personal Training - na

Wil jij ook resultaat behalen en lekker in je vel zitten en ben jij bereid hier samen met een Personal Trainer aan te werken?