FIT BODY & MIND BUSINESS

Fitness, Yoga en Mindfulness alleen voor de topsporters, bodybuilders of vitaliteit specialisten? Tegenwoordig niet meer!

Met het vele thuiswerken of het nieuwe hybride werken is het belangrijk om in beweging te blijven, de aandacht af en toe te verleggen en met collega’s samen te zijn.

Hoe wordt je mentaal en fysiek fit tijdens een drukke werkweek? Dit is belangrijk voor medewerkers en werkgevers.

Dit kan nu met het Fit Body & Mind Business programma van de Krachtbox!

De Krachtbox komt naar jou toe om samen met je collega’s te sporten en bewegen! Hierdoor werk je niet alleen aan een fittere zelf maar ook een fittere organisatie! Dit kan zowel buiten als op een kantoorruimte.

Analyse

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van gezondheidsbevordering en het verminderen van stress bij u op de werkvloer. Doormiddel van een behoefte bepaling, diverse health checks en tussentijdse evaluaties geven wij u een 100% goed aanbod. Hierbij houden wij altijd rekening met de wensen van uw medewerkers en het bedrijf. Aan de hand van de resultaten krijgt u meer inzicht in de onderdelen van onze specifieke beweeg- en ontspanningsprogramma’s welke het beste bij uw medewerkers en bedrijf passen.

Met de behoeftebepaling willen wij meer medewerkers bereiken om te gaan bewegen. Vooral diegene die nog niet bekend zijn met de voordelen van het bedrijfsfitness.

Beweging

De Krachtbox maakt zich hard voor beweging en ontspanning. Binnen ons vitaliteitsaanbod hebben wij een ruim en zeer aantrekkelijk aanbod die precies aansluit op de behoeftes van uw personeel op het gebied van verantwoord bewegen. Samen kunnen wij uw personeel in beweging brengen, bijvoorbeeld door het organiseren van een mindfull-wandeling of stoel-yoga tijdens de werkpauzes. Of wat dacht u van een pop-up tijdens lange meetings? Er is heel veel mogelijk. Wat geldt is resultaat behalen door middel van het stimuleren van lichaam en geest. Hierdoor zal uw werknemer creatiever maar ook productiever worden in hun doen en laten.

Ook een sportmiddag volgen of gewoon een aantal losse Fit Body & Mind Business lessen behoren tot de mogelijkheid. Behalve trajecten, bieden wij ook campagnes aan. Of probeer onze Fit Body & Mind Business try-out week eens, erg leuk voor bedrijven! Binnen deze week kan uw personeel zelf ervaren (en proberen) hoe het is om meer te bewegen. Na deze week volgt een evaluatie op de feedback die uw personeel heeft gegeven. Kortom, doormiddel van de try-out week krijgt uw personeel de kans om te proeven aan onze beweeg- en ontspanningsprogramma’s. Al onze lessen zijn geschikt voor elk instap niveau.

Ontspanning

– Ontspanning is belangrijk om fit en vitaal te blijven, ook tijdens drukke werkdagen. Om toch je dagelijkse ontspanning te krijgen hebben we bij de Krachtbox verschillende programma’s gericht op ontspanning.

– Helemaal in balans komen? Met de mindfulness en yoga programma’s zorgen we samen voor de juiste balans in werk, beweging, ontspanning en beheersing van de dagelijkste stress en werkmanagement door middel van persoonlijke begeleiding en coachmomenten.

Voeding

Naast beweging, ontspanning en balans hoort ook voeding bij vitaliteit. Om de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding kunnen wij bij de Krachtbox samen kijken naar de beste keuzes voor een fit Body & Mind, ook voor een lange werkdag!

DE KRACHTBOX OUTDOOR GYM

Wij hebben veel ervaring met het werken op bedrijfsfitnesslocaties, zowel binnen als buitenlocaties, voor bedrijven met verschillende motivaties en achtergronden. Of dit nou is voor beweging of ontspanning, teambuilding, mindfullness of pop-ups, bij De Krachtbox bent u als bedrijf aan het juiste adres. Wilt u ook niet dat uw medewerkers de mogelijkheid krijgen om meer te bewegen en te ontspannen voor-, tijdens- of na het werk dan dat extra uurtje in de file staan? Maak dan vandaag nog een afspraak zodat we samen de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bespreken en waar nodig aanpassen naar uw wensen. Wij begeleiden en adviseren bij het ontwerpen, inrichten, plannen en exploiteren zodat uw medewerkers met een professioneel team van enthousiaste en ervaren coaches aan de slag kunnen gaan.