FIT BODY & MIND BUSINESS

In het verleden dachten mensen anders over Fitness en Yoga dan tegenwoordig. Wat voor vreemde mensen doen dit soort oefeningen eigenlijk…? Er bestaan nogal wat vooroordelen over verschillende disciplines: fitness en gewichtheffen is voor bodybuilders, bootcamps voor militairen, (kick)boksen is te gewelddadig en yoga¬† te spiritueel en te zweverig. Maar gelukkig zijn we tegenwoordig veel meer bewust van de voordelen van bewegen en ontspanning. Onderzoek heeft bewezen dat beiden geweldige voordelen hebben voor ons als mens. Zowel mentaal, fysiek als ook spiritueel. Voor mensen van alle lagen van de bevolking, voor jong en oud.

Dit alles begint te veranderen. Mensen uit alle lagen van de bevolking ontwikkelen een diepere band met hun welzijn en lichamelijke en geestelijke gezondheid en hun levensstijl passen zij daarop aan.

Grote en kleine bedrijven kunnen hier hun voordeel uit halen en hun imago verbeteren. Met onze Fit Body & Mind Business gaan wij als volgt te werk:

De Krachtbox Workout_2

Analyse

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van gezondheidsbevordering en het verminderen van stress bij u op de werkvloer. Doormiddel van een behoefte bepaling, diverse health checks en tussentijdse evaluaties geven wij u een 100% goed aanbod. Hierbij houden wij altijd rekening met de wensen van uw medewerkers en het bedrijf. Aan de hand van de resultaten krijgt u meer inzicht in de onderdelen van onze specifieke beweeg- en ontspanningsprogramma’s welke het beste bij uw medewerkers en bedrijf passen.

Met de behoeftebepaling willen wij meer medewerkers bereiken om te gaan bewegen. Vooral diegene die nog niet bekend zijn met de voordelen van het bedrijfsfitness.

Beweging

De Krachtbox maakt zich hard voor beweging en ontspanning. Binnen ons vitaliteitsaanbod hebben wij een ruim en zeer aantrekkelijk aanbod die precies aansluit op de behoeftes van uw personeel op het gebied van verantwoord bewegen. Samen kunnen wij uw personeel in beweging brengen, bijvoorbeeld door het organiseren van een mindfull-wandeling of stoel-yoga tijdens de werkpauzes. Of wat dacht u van een pop-up tijdens lange meetings? Er is heel veel mogelijk. Wat geldt is resultaat behalen door middel van het stimuleren van lichaam en geest. Hierdoor zal uw werknemer creatiever maar ook productiever worden in hun doen en laten.

Ook een sportmiddag volgen of gewoon een aantal losse Fit Body & Mind Business lessen behoren tot de mogelijkheid. Behalve trajecten, bieden wij ook campagnes aan. Of probeer onze Fit Body & Mind Business try-out week eens, erg leuk voor bedrijven! Binnen deze week kan uw personeel zelf ervaren (en proberen) hoe het is om meer te bewegen. Na deze week volgt een evaluatie op de feedback die uw personeel heeft gegeven. Kortom, doormiddel van de try-out week krijgt uw personeel de kans om te proeven aan onze beweeg- en ontspanningsprogramma’s. Al onze lessen zijn geschikt voor elk instap niveau.

Ontspanning

Mensen zijn tegenwoordig opzoek naar iets meer dan alleen een goede baan, een sexy echtgenoot, een chique zorg of een paar opgeblazen aandelenopties. De wereld die we hebben gecreeerd is niet een die een spiritueel leven aanmoedigt. Daarom is het een uitdaging om fysiek en mentaal een actief en vitaal leven proberen te leiden.

Iedere medewerker is tegenwoordig druk, ze zijn 24/7 online en hebben meer taken op zijn/haar bord liggen dan er gedaan kunnen worden. Wat is de oplossing? De Krachtbox biedt onder andere beweging- en ontspanningsprogramma’s voor een verbetering van de balans tussen werk en prive.

Grip op jouw werkdruk, werkstress en werk- en prive management: minder multi tasken en juist slimmer, effectiever en efficienter werken. Met onze yoga & mindfullness programma’s en workshops geven wij u handvatten om hier beter mee om te leren gaan. Wij zijn er van overtuigd dat in het bedrijfsleven er echt mensen zijn die patronen willen doorbreken en nieuwe gezonde gewoontes willen aanleren.

Wekelijks is er de mogelijkheid om met een coach een contactmoment te hebben waarbij aandacht is voor diepgang en waarbij wij mensen stapsgewijs helpen te transformeren op het gebied van gedragsverandering. Wanneer stress en drukte zich voordoen op de werkvloer da kan het beste worden afgewisseld met momenten van ontspanning en rust. Het Yoga & Mindfullness traject is hier ideaal geschikt voor.

Voeding

Meerdere keren per dag maak je keuzes op het gebied van voeding. Maar welke keuzes neem je om je fitter te voelen of om beter te kunnen presteren tijdens het sporten? Of wil je gewoon weten hoe je gezonder kunt eten misschien? De Krachtbox biedt een breed scala aan voedingsinterventies zodat wij op ieder gebied jou het juiste advies kunnen geven.

DE KRACHTBOX OUTDOOR GYM

Wij hebben veel ervaring met het werken op bedrijfsfitnesslocaties, zowel binnen als buitenlocaties, voor bedrijven met verschillende motivaties en achtergronden. Of dit nou is voor beweging of ontspanning, teambuilding, mindfullness of pop-ups, bij De Krachtbox bent u als bedrijf aan het juiste adres. Wilt u ook niet dat uw medewerkers de mogelijkheid krijgen om meer te bewegen en te ontspannen voor-, tijdens- of na het werk dan dat extra uurtje in de file staan? Maak dan vandaag nog een afspraak zodat we samen de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bespreken en waar nodig aanpassen naar uw wensen. Wij begeleiden en adviseren bij het ontwerpen, inrichten, plannen en exploiteren zodat uw medewerkers met een professioneel team van enthousiaste en ervaren coaches aan de slag kunnen gaan.